Trisilio i Kardamili på Peloponnesos
Trisilio består av tre vackra stenhus och ligger i bergen cirka tre kilometer från Kardamili. Jag har aldrig bott här, men jag har varit och tittat på husen och omgivningarna, och har bestämt att jag ska bo här några nätter nästa gång jag reser till Kardamili. Under mina många resor i Grekland tror jag aldrig att jag har varit med om en mer rogivande plats.

De moderna och fullt utrustade husen ligger i en liten olivlund. Utsikten över bergen, dalgångarna och ut över havet är bedövande vacker. Tystnaden är nästan total, de enda som hörs är ljuden från fårens bjällror, och från fåglar. Gillar du fågelskådning kan du knappast bo bättre. Trisilio har öppet året runt. Kommer du under lågsäsong, och det är kyligt ute, kan du tända en brasa i den öppna spisen, och njuta av värme, ett glas vin och tystnad. Kan knappast bli bättre.

 

Trisilio i Kardamili. Peloponnesos.

Uteplatsen till ett av husen.

 

Trisilio ägs av supertrevlige Panagiotis som är son till underbara Stella som har Stella Rooms i Kardamili. Trisilio har ingen hemsida, men finns på booking.com. Dock är det bäst att boka direkt genom att skicka ett mejl eller att ringa till Panagiotis, som kan perfekt engelska. Skulle det vara fullt på Trisilio kan du fråga om Panagiotis har någon ledig lägenhet på Stella Rooms, som ligger i Kardamili.

Telefon: +30 6939567008
E-post: trisilio@otenet.gr

Trisilio på booking.com

 

Läs om Peloponnesos här »


HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2019 Janne Eklund/Kalimera