Kalimera Grekland Kreta.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Att bli klippt som en anka i Sitia på Kreta

En grekisk bild berättar. Avsnitt 67.

 

Camilla har en minst sagt avig inställning till Sitia på östra Kreta. Inte utan orsak. Vi hade rest runt i Grekland ganska länge och det var hög tid att klippa håret. När vi kom till Sitia hittade jag en frisersalong som såg bra ut, satte mig i en stol och blev klippt.

 

Jag blir klippt i frisersalongen i Sitia.

 

I en soffa bakom mig satt Camilla och tittade på. Hon tyckte att hårfrisörskan klippte bra och bestämde sig för att klippa sig hon också. Jag tänkte att det där tar ju tid och gick en runda på stan.

När jag kom tillbaka var hon färdigklippt. Hon såg inte glad ut när hon frågade mig hur det blev. Och blev, det blev det. Men frågan är – fortfarande – vad det blev. Frisörskan hade med all säkerhet aldrig klippt ett sådant hår tidigare. Eller vad det kunde bero på. Hon klippte bara halva håret, i page dessutom, något som Camilla avskyr. Om jag är snäll kan jag säga att hon såg ut som en anka.

 

Att bli klippt som en anka på en frisersalong i Sitia på östra Kreta.

Camilla och ankfrisyren.
När hon hämtat sig från chocken gick vi tillbaka, klippningen måste göras om. Men då var det stängt för dagen, och vi skulle åka vidare så hon fick vara anka ganska länge. Hon kan skratta åt det idag, men inte då. :-)

 

Spela backgammon och tavli i Mochlos på östra Kreta.

Jag själv blev väldigt nöjd med klippningen. :-) Bilden är från Mochlos.

 

Läs om Kreta på Kalimera »

 

E-guider om Kreta »

 

Fler avsnitt från serien "En grekisk bild berättar" »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera