Kalimera Grekland Rhodos.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Vandra på Rhodos
Jag har själv aldrig vandrat på Rhodos och jag är osäker huruvida det är en bra vandringsö eller inte. Men jag kan mycket väl tänka mig att det är en bra ö att vandra på för landskapet är på sina ställen mycket vackert. Jag har hittills bara vandrat runt i gamla stan. Något jag verkligen tycker om är att vandra längs med ringmuren i Rhodos gamla stad. Nästa gång jag reser till Rhodos ska dock jag ge mig ut på riktiga vandringar. :-)

 

Vandra i Rhodos gamla stad.

Jag brukar nöja mig med att vandra i Rhodos gamla stad.

 

Om du ska vandra på Rhodos kan jag rekommendera Anavasis blå karta (1:75.000), som beskriver flera vandringar på ön. Terrain maps, även kallad Skai Maps, är ett annat grekiskt kartförlag som specialiserat sig på vandringskartor. De har också en karta över Rhodos med en upplösning på 1:75 000. Kartan beskriver de bästa vandringarna på ön. Båda kartorna innehåller detaljerade kartor över Rhodos stad, och de finns att köpa på plats.

 

Monolithos Kastro. Vandra på Rhodos.

Rhodos är inte fina stränder, det finns även vacker natur, som vid Monolithos på Rhodos västra kust.


I vandringsboken Rhodes, Karpathos, Kos and Southern Dodecanese av Dieter Graf beskrivs 13 vandringar på Rhodos i detalj. Boken finnas att köpa på plats, du kan även köpa den på Adlibris om du vill planera dina rutter i förväg. Köp boken på Adlibris »

 

Rhodos vandringar.

Om du inte gillar att vandra långt kan du vandra korta sträckor i Epta Piges.


LÄS MER OM RHODOS

Om Rhodos Resa hit Resa runt Byar Stränder Sevärdheter Vandra
Boka hotell Bilder Väder Karta Resebrev Forum E-guide
HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera