![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Den svenska röd löken har så frän smak. När jag gör grekisk sallad så låter jag rödlöken ligga skalad i kallt vatten i tre timmar. Då blir den mild och god. Sen köper man dubbel mängd feta ost så man har lite att snaska på med ett glas Ouzo medan tiden går...
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
jag älskar alla SUPERBRA tips man får här på Kalimera! Tack snälla Carle det ska jag komma ihåg!!!MVH zakka |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Äsch, vad är det här för trams, tänkte jag. Rödlök är alltid god och lagom stark. Men nyss hemkommen råkade jag ut för en riktig stark rödlök
- eller om det var kontrasten efter Grekland? Provade tipset med löken i varmt vatten och salt, sedan spola av med kallt vatten. Blev mycket bättre, trots att jag inte hann låta den dra så länge.Man lär sig något nytt hela tiden. Aina |
![]() |
|
|