Kalimera Grekland Paros.

Piso Livadi och Logaras på Paros
Paros tredje största turistort Piso Livadi växer sig allt större, den tidigare så pittoreska fiskebyn är idag förvandlad till en liten, men naggande god, charterort. Nu gör inte det så mycket, för själva byn har inte förändrats så mycket: den gulliga fiskehamnen ser ut som den alltid har gjort, sandstranden är sig lik, ankorna kvackar som förr och tavernorna längs kajkanten är alltjämnt lika lockande.

 

Restauranger längs strand- och hamnpromenaden i Piso Livadi på Paros.

Restauranger längs strand- och hamnpromenaden i Piso Livadi.

 

Piso Livadi . Paros.

Piso Livadi.

 

Däremot är Piso Livadi inte lika rofullt som förr om åren, under sommarmånaderna är det fullt i byn. Anledningen till den ökande turismen är närheten till några av Paros bästa stränder, dels Logaras beach som ligger alldeles runt hörnet, dels partystranden Pounda, och sist men inte minst: New Golden beach och Golden beach. Bystranden är inte heller så tokig, så man behöver inte ta sig till andra stränder för att sola och bada.

Stranden i Piso Livadi på Paros.

Bystranden i Piso Livadi.

 

HOTELL I PISO LIVADI OCH LOGARAS

Om man bor i Piso Livadi känns det inte som att man är på Paros. Känslan är mer som att befinna sig på en egen ö. Ungefär som det är med PanteliLeros. Det finns inte jättemånga hotell och pensionat att välja mellan, men fullt tillräckligt.

Och du tycker att Piso Livadi känns för stort (hur det nu ska går till) bor du i stället i Logaras, där det också finns pensionat. Här nedan hittar du tips på flera bra hotell i Piso Livadi och Logaras.

Piso Livadi
Paros Rita Studios »

Boka andra hotell i Piso Livadi här »

Logaras
Deep Blue Studios »
Paros Inn »

Boka andra hotell i Logaras här »

 

Logaras beach, nära Piso Livadi på Paros.

Logaras, som ligger runt hörnet om Piso Livadi.

 

Piso Livadi och Logaras ligger cirka 20 km från Parikia och ungefär 14 kilometer från Naoussa. Du tar dig hit på egen hand eller med buss från Parikia och Naoussa.


LÄS MER OM PAROS

Om Paros Resa hit Resa runt Byar Stränder Sevärdheter Vandra
Boka hotell Bilder Väder Karta Resebrev Forum E-guide
HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2019 Janne Eklund/Kalimera