Kalimera Grekland Peloponnesos.

Costa Navarino på södra Peloponnesos
Costa Navarino på sydvästra Peloponnesos öppnade så sent som 2010, och anses som en av världens finaste golfbanor. Costa Navarino består av två banor: The Dunes Course och The Bay Course.

 

Costa Navarino. Peloponnesos. Golf.

Costa Navarino.

 

Jag spelar själv inte golf, men om jag hade gjort det skulle jag absolut åka hit och spela. Området är fantastiskt vackert, och för den som vill se och göra något annat än att spela golf finns det hur mycket som helst att göra. Här finns flera mycket fina hotell med alla tänkbara faciliteter.

 

Spela golf i Costa Navarino på Peloponnesos.

Landskapet som omger Costa Navarino är mycket vackert.


Golfbanorna ligger på klassisk mark och historiens vingslag är ständigt närvarande. Här ligger bland annat den fina byn Pylos, och Nestors Palace, där Telemachos började sitt sökande efter sin far Odysseus. Här finns flera vattenfall, en våtmark som anses som en av Greklands bästa fågellokaler och fantastiska stränder som får en att tänka på Karibien (se bild nedan). Dessutom är det nära till intressanta byar som Koroni, Methoni och Finikounda, till staden Kalamata, känd för sina oliver, samt till den fantastiska stranden Voidokilia.

 

Voidokilia beach nära Costa Navarino på Peloponnesos.

Spektakulära Voidokilia beach som ligger nära Costa Navarino.

 

Ett annat stort plus med Costa Navarino är att det är smidigt att resa hit. Aegean Airlines flyger direkt från Köpenhamn och Stockholm till Kalamata. Från flygplatsen är det cirka 50 kilometer till Costa Navarino. Taxi kostar mellan 50-60 €.

The Westin Resort Costa Navarino »

Boka hyrbil här »


LÄS MER OM PELOPONNESOS

Om Peloponnesos Bilder Resebrev Karta Geografiskt läge Forum

HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2019 Janne Eklund/Kalimera