Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Min singelresa till Molyvos på Lesbos. Del 4.

Dagarna därpå badade nere vid bystranden i Molyvos... tyvärr har jag inga bilder därifrån, men här är en bild från samma strand en bit bort från där jag badade.

 

Stranden i Molyvos på Lesbos.

 

 

Jag tog även en tur med bytåget! Jättemysig tur.... men tyvärr så är jag kass på datorer så mina bilder är för stora för att passa in här, måste omförvandlas och jag vet ej hur man gör så tyvärr kan jag inte visa dom.

Dom sista dagarna på Lesbos var magiska, även denna ensamresa gav mej vänner för livet! Att resa ensam gör mej, kanske även andra, mera öppna för nya äventyr, nya bekantskaper än vad man skulle göra när man reser med andra.

 

Molyvos. Solnedgång.

 

Jag fick en bra semester nej en underbar semester.... men tyvärr så gnagde hela tiden en liten tanke... du ska inte njuta, du ska inte skratta, äta dricka när andra mår så dåligt!!!! Jag såg flyktingarna ibland då och då..... inte som här i Sverige där det sitter tiggare utanför varje matvarubutik...... det fanns inget sånt, inga tiggare, någonstans.... man såg dom bara mitt på dagen när dom sökte skydd för solen, då såg man dom liggandes på vägarna, i dikeskanterna.... eller vandrande på vägarna.... man såg dom inte på stränderna eller i byn...

Ja det blev en annorlunda resa, jag känner glädje och lycka men inte på samma sätt som förut.

Hälsningar Theresa

 

Molyvos på Kalimera » | Lesbos på Kalimera »

 

Börja om »





HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera