Boka hotell på Fourni

Om Fourni »

Resa hit »

Resa runt »

Byar »

Stränder »

Sevärdheter »

Vandra »

Boka hotell »

Bilder »

Väder »

Karta »

Resebrev »

Forum »

Blogg »

E-guide »

Öluffarskola »
Även om utbudet inte är så stort brukar det sällan vara svårt att leta rum på plats. Byn är liten och den övervägande delen av pensionaten ligger inom synhåll, vid eller intill hamnpromenaden. Rumsuthyrare möter i regel upp alla båtar. Reser du till Fourni under högsäsong måste du boka hotell i förväg. Vill du bo på något av de mest populära hotellen bör du också boka i förväg. Flest pensionat finns i Fourni by, det finns även några ställen på kullen mellan byn och Kambi beach, och vid Kambi beach.

Vi bor gärna på Costareli (stavas även Kosta Reli) som är ett trevligt familjepensionat med stora fräscha studios och lägenhseter. Läget är perfekt med nära till allt. Rummen har AC, TV, WiFi, pentry och balkong. De flesta rum har utsikt mot vattnet. När du kommer med båten går du till höger längs hamnpromenaden, efter någon minut ser du ett gult hus till vänster och där är Costareli. Toula Studios är mångas favorit bland Kalimeras läsare.

Om du vill boka i förväg, vilket de flesta gör nu förtiden, hittar du de hotell och pensionat på Fourni som bokats flest gånger via Kalimera år 2018 här nedan.

Costareli Rooms and Apartments.

Fourni by
Bilios Apartments »
Costareli »
Georgia Studios »
Patras Apartments »
Studio Bilios »
Toula Studios »

Boka andra hotell på Fourni här »

Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera