Kalimera Grekland Iraklia.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Bad och stränder på Iraklia

Många stränder på Iraklia ligger svårtillgängligt och det är få som gör sig besväret att leta upp dem. De flesta nöjer sig med den korta promenaden till Livadi beach, den är inte bara lättast att nå, det är också öns bästa strand. Under högsäsong går det badbåt till stränderna Alimia och Karvounolakos på norra Iraklia.

 

Livadi beach. Iraklia.

Livadi beach.

 

Iraklias och en av Småkykladernas bästa strand Livadi ligger cirka femton minuters promenad från Agios Georgios. Stranden är lång, vidsträckt och långgrund, någon trängsel behöver man inte oroa sig för, vattnet är klart och skiftar från grönt till blått, lägg där till en gyllengul och finkornig sand och du har den perfekta sandstranden. Stranden är så bra att den skulle ha passat bland de fina stränderna på Koufonissi.

 

Stranden Livadi på Iraklia.

Livadi beach sett från vägen som går från hamnen.
Inga strandfaciliteter, skugga fås från tamariskträden. En taverna och ett kafé är öppen under högsäsong. Ovanför Livadi Beach syns resterna av en gammal fästning från Hellenistisk tid.

Vill du bo nära Livadi beach bokar du rum på Villa Zografos »

 

Stranden i hamnen på Iraklia.

Hamnstranden på Iraklia.

 

Om du inte gillar att gå kan du stanna och sola och bada i hamnen, för den stranden är minst lika bra som Livadi beach, fast mycket mindre.


LÄS MER OM IRAKLIA

Om Iraklia Resa hit Resa runt Byar Stränder Sevärdheter Vandra
Boka hotell Bilder Väder Karta Resebrev Forum E-guide
HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2023 Janne Eklund/Kalimera